Christel is een geregistreerd G-Coach & Counselor + Trainer
Zij is aangesloten bij de NOBCO,
Nederlandse Orde van Beroeps Coaches

Meldpunt Sandbergen neemt Risk (Risico)– en Buiten beeld jongeren bij de hand. Door middel van confronterende coaching en training helpt Christel Sandbergen jongeren op de weg van onzekerheid naar zelfrealisatie.

Hierbij gaat het om risicojongeren die het door omstandigheden niet goed voor elkaar krijgen om hun leven op de rit te krijgen, bijvoorbeeld:

 • jongeren die dreigen uit te vallen op school
 • jongeren zonder startkwalificatie
 • jongeren uit detentie
 • jongeren en multi problematiek
 • jongeren met een “dingetje” zoals: depressie en somberheidsklachten. ADHD, ADD, PDD, NOS en/of Autisme en alle mogelijke combinaties.
 • Maar ook persoonlijkheidsstoornissen en chronische lichamelijke belemmeringen

  “Jezelf, en niemand anders. Daar draait het allemaal om. Je eigen brood verdienen. En hoeveel beleg er op dat broodje komt, is aan de jongere zelf”

  Christel werkt samen
  Gemeentes, UWV, werkgevers, hulpverleningsorganisaties en vrijwilligers, Christel steekt met iedereen de handen uit de mouw. Het doel? Jongeren van een uitkering vandaan houden. Daardoor stijgt het eigenwaarde en kunnen er slagen worden gemaakt.

  Christel pakt aan
  Neem een vleugje authenticiteit, een sprankje creativiteit, een eetlepel verantwoordelijkheid, een scheut passie en je hebt Christel. Christel is iemand die haar talenten gebruikt, relativeringsvermogen benut en een hoeveelheid humor bezit. Deze eigenschappen maken haar een gespecialiseerde coach, counselor en trainer.

  Tijdens haar studietijd aan de Academie voor Coaching en Counseling studeerde zij Mensgericht Coachen en heeft zij zich gespecialiseerd in kinderen, jeugd en school. Sinds die tijd geeft ze trainingen, en dat is ook waar haar hart ligt.

  Wanneer je bij Christel een traject, workshop of training hebt gevolgd, ben je beter in staat om:

  • Effectiever te werken en te communiceren
  • Samenwerken wordt echt samenwerken
  • Uitspreken wat je denkt en voelt je kunt zaken beter overzien omdat je weet hoe je in balans moet komen en blijven
  • Je weet wie je bent!

  “Ik ben een passievolle en resultaatgerichte trainer die op eigenzinnige en humorvolle wijze in staat is een groep te overtuigen om de volgende stap te zetten. Daarnaast coach en counsel ik mensen individueel, op persoonlijk vlak en werk gerelateerde zaken”.

  Christel streeft
  Jongeren bewust maken van hun eigen krachten en kunnen. Hiervoor is een gezonde dosis humor, zelfinzicht en een zekere mate van nuchterheid nodig. Dit zorgt voor regie in eigen hand nemen, zelf aan het stuur zitten, zelf je reis bepalen in jouw leven. Keuzes maken doordat gevoel en verstand in evenwicht zijn.
  Doordat zijzelf is geadopteerd, weet zij als geen ander hoe dat voelt en in welke staat van verwarring je kunt komen. Zij weet door levenservaring wat er voor nodig is om eigen identiteit te creëren en daarin te geloven. Elk kind, jongere of volwassene heeft recht om op deze wereld te staan, bestaan en te mogen stralen met eigen talenten.

  Christel bewondert vele…..

  Christel Sandbergen is ervaringsdeskundige en weet als geen ander hoe je vanuit niets alles voor elkaar krijgt, tenminste als je WILT!

  Christel vertelt graag meer
  Voor informatie en of aanmelden van jongeren kunt u mij bereiken op onderstaand telefoonnummer of mailen. Onmiddellijk contact kan via het Whatsapp symbool die u vindt op de pagina.

  Telefoon
  T. 06-16056579-E. info@meldpuntsandbergen.nl