Als je besluit om een coachingstraject met mij aan te gaan, dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Ook kun je bij mij terecht voor een Persoons Gebonden Budget(PGB) en ik maak dan samen met jou en eventueel je ouders/verzorgers, een op maat gesneden plan.

Ik reken voor particulieren een ander tarief dan voor de zakelijke klanten. Ook is het mogelijk om samen te kijken naar wat wel mogelijk is als je niet zoveel geld hebt, maar wel door mij gecoacht wil worden. We zullen dan samen kijken wat er voor je mogelijk en haalbaar is.

Kennismakingsgesprek en een eerste advies: kost je helemaal niks

Coachingsgesprek van  1 uur :    € 85,-

Coachingsgesprek van 1.5 uur:   € 100,-

Jobcoaching volgens UWV tarief per uur: € 75,82,- 

Coaching op locatie is mogelijk. Ik reken daar € 0,19 per km voor.

Coachingstraject 5x 

Wil je een coachingstraject voor 5 keer aangaan? Je krijgt dan snel inzicht in waarom je doet wat je doet, wat je daarin wilt veranderen en waar daarvoor nodig is. 

De kosten : € 385,-

Coachingstraject 10x 

Wil je een langer coachingstraject aangaan voor 10 keer?  Ook dat is mogelijk. We gaan dan intensiever met je vragen aan de slag. Dit traject raad ik vaak aan omdat 10 coachinggeprekken het beste resultaat geeft. Inzichten die krijgt, blijven langer en beter in je systeem zitten. Daar beleef je in je dagelijkse leven veel plezier aan.  

De kosten : € 800,-

Alle bedragen zijn exclusief BTW

Op maat gemaakte training voor opdrachtgevers 

Voor op maat gemaakte trainingen maak ik graag een offerte. Ik kan een totaalpakketprijs geven of een prijs per dagdeel.