Wilt u als gemeente, scholen of hulpverleningsorganisatie schooluitval voorkomen? Ik ben er voor jongeren die niet of nauwelijks naar school gaan. Ik geef trainingen en coaching aan mogelijke schooluitvallers. Ook help ik verschillende doelgroepen waaronder jongeren vallen en help hen uit een uitkering en begeleid ze naar werk, dagbesteding of school. 

Groep of individueel 

Ik ben een passievolle, resultaatgerichte trainer, jongerencoach en counselor die op eigenzinnige en humorvolle wijze een groep jongeren overtuigt de volgende stap te zetten. Daarnaast coach en train ik jongeren individueel, op persoonlijk vlak en bij werkgerelateerde zaken. Schooluitval voorkomen en jongeren uit een uitkering halen/houden is mijn doel.

Dit zijn mijn ingrediënten:

1 eetlepel persoonlijkheid
2 liter bewustwording
1 kilo veiligheid
Een boost zelfvertrouwen
Een volle maatbeker focus
Een grote portie zelfstandigheid

Mogelijke schooluitvallers bewust maken van wat zij kunnen en nodig hebben, daar ben ik voor. Op basis van vertrouwen en veiligheid gaan we met elkaar aan de slag.

Ik serveer

Een powerboost, zelfredzaamheid en zelfvertrouwen. Ik stoom jongeren klaar om hun eigen toekomst op smaak te brengen.

Schooluitval voorkomen? Werk samen 

Ik geloof in samenwerken. Dat levert niet alleen mooie producten op, het zorgt ook voor nieuwe inspiratie, verbreding van je wereld en het bundelen van krachten. Het liefst werk ik samen met mensen uit allerlei verschillende vakgebieden, overkoepelend met één gezamenlijk doel.

Meer weten over de trainingen?

Ik heb trainingen ontwikkeld die ik kan aanpassen aan uw wensen en mogelijkheden. 

Behoefte aan een ander soort trainingsprogramma? Ik denk graag mee en maak een training op maat. 

Ook mogelijke schooluitvallers helpen?

Wilt u hulp bieden aan mogelijke schoolverlaters voordat het te laat is? Of jongeren uit een uitkering helpen? Neem contact op, dan kijken we of we een goede match zijn.