Karlien Tarry-Kruger

POH GGZ/ Psycholoog NIP. Heeft eigen bedrijf: This is my life (www.timl.nl)

 

“Christel en ik kennen elkaar nu al heel wat jaren. Ik zou bijna voor haar gewerkt hebben, heb een bijna cursus samen met haar opgezet en nu zijn we weer op een andere manier met elkaar in contact. Ik ken Christel dus als mens, vriendin, collega en als zakelijk contact. Ik vind Christel altijd enthousiast, ze kan goed reflecteren op wat ze zelf doet en hoe zij in contact staat met anderen. Zij is bereid om ver en lang door te gaan voor een ander om de gestelde doelen te bereiken. Houdt vast als een tijger en zal vele mogelijke ingangen uitproberen om tot succes te komen. Ik vind Christel loyaal, betrouwbaar, eerlijk en direct. Met een geweldige saus van humor worden de zwaardere dingen weer wat gerelativeerd zonder de ernst van de situatie te bagataliseren. Ik werk graag met Christel omdat ik vind dat ze weet te inspireren en ik met meer energie het contact verlaat dan erin ga.”

Jalal Oumghar
Allround Interim voor Sociale Zaken at a.p.i.v SZ Consultancy (eigenaar)

Functie van Christel: Trainer|Kokkin|Programmamaker

“Christel heb ik meegemaakt als een gedreven, gepassioneerde en enthousiaste trainer die weet wat er nodig is om jongeren in beweging te krijgen en ze daarmee een stap verder te helpen. De samenwerking met Christel verliep prima. Christel staat open voor feedback en geeft waar nodig advies aan de organisatie om jongeren een stap verder te helpen. Kortom een samenwerking die voor herhaling vatbaar is!!”

24 april 2017, Jalal werkte direct samen met Christel bij de Regionale Social Dienst Kromme Rijn Heuvelrug te Zeist via eigen onderneming Bakkie Bij Buurtje

 

Roy Jansen
Eigenaar Absoluut Jansen|Jobcoach|Jobhunter

 


Functie van Christel: Programmamaker|Trainer|Coach

“Ik heb Christel leren kennen als een zeer bevlogen trainster die duidelijk weet waar ze voor staat. Haar trainingen zijn overzichtelijk en duidelijk.
Ze weet een geweldige sfeer te creëren waarin jongeren zichzelf kunnen zijn. Door haar open en enthousiaste houding kunnen jongeren zich makkelijk ontplooien. Christel is voor mij een goede sparringpartner. Je kunt goed overleggen met haar en daardoor een goede strategie ontwikkelen. Kortom: Het is heerlijk samenwerken met deze energieke dame…..”

2 januari 2017, Roy werkte direct samen met Christel bij Gemeente Emmen en via eigen onderneming BakkieBijBuurtje (Het zusje van Meldpunt Sandbergen)

 

Cederick Botjes
Interim professional bij BMC Implementatie

 


Functie van Christel: 
Programmamaker|Trainer|Coach

“In opdracht van de gemeente Emmen heb ik samen met Christel een methodiek ontwikkeld om kwetsbare jongeren richting werk, school of dagbesteding toe te leiden. Werken met Christel kan ik iedereen aanbevelen. Christel is ontzettend betrokken. Alles wat ze doet, doet ze met volledige overtuiging. Daarnaast zit ze vol met originele ideeën waarmee ze alles net een sterkere lading kan geven. Maar bovenal is Christel een harde werker die als geen ander weerstand van jongeren kan omzetten in intrinsieke motivatie om een stap verder te zetten. Christel behoort tot de top in haar vakgebied.”

30 oktober 2016, Cederick werkte direct samen met Christel bij Gemeente Emmen en via eigen onderneming BakkieBijBuurtje (Het zusje van Meldpunt Sandbergen).

 

Reimke Hitmana-Willemze
Manager Dienstverlening at Dienst Gezondheid en Jeugd ZHZ

 

Functie van Christel: Sr. Consulent Leerplicht en Voortijdig Schoolverlaten

“Christel werkt momenteel voor de Dienst Gezondheid & Jeugd Zuid-Holland Zuid (GGD, leerplicht en voortijdig schoolverlaten voor 17 gemeenten) bij de aanpak van schoolverzuim en voortijdig schoolverlaten. Christel is een zzp-er die het woord “Zelfstandige” eer aan doet. Ze pakt de klus om het aantal VSV-ers terug te dringen voortvarend en goed op. Christel is enthousiast en gemakkelijk in de omgang. Kortom: de keuze voor een contract met Christel is een keuze waar ik geen spijt van heb.”

15 juni 2016, Reimke gaf leiding aan Christel bij Drechtsteden 

Mirjam Vermaas
Staf Arbeidsdeskundige at UWV Werkbedrijf

 

Functie van Christel: Sr.Jobcoach, gespecialiseerd in Wajong en IRO (Individueel Re-Integratie-Overeenkomst)

“Met Christel werk ik graag samen! Wat ik zo in haar waardeer is haar tomeloze inzet en enthousiasme om kandidaten naar hun beste kunnen te laten functioneren. Als schakel tussen bijv. thuis, de eventuele school, de werkgever en de kandidaat zelf boekt zij veel succes.
Christel zet altijd snel en effectief haar netwerk in om een passende werkplek te vinden voor bijvoorbeeld een Wajong kandidaat.
Positief kritisch, duidelijk en consequent, maar altijd empathisch en met compassie.
Ik ervaar Christel als een hele en prettige en humorvolle werkpartner waar ik snel mee kan schakelen en doelgericht te werk kan gaan.” 

8 december 2013,                                                 

 

Yvonne Remkes
Medewerker DIV

 

Functie van Christel:Interim Trainer Digitale Werkplaats- WWB

“Christel is een trainer die haar kennis op inspirerende wijze weet over te dragen. Haar aanpak is prettig en effectief. De training “Digitale Werkplaats” was voor mij zeer waardevol en heb met veel plezier deelgenomen aan de training. Ik kan u Christel aanbevelen vanwege haar enthousiasme, kennis, eerlijkheid, creativiteit, empathisch vermogen en humor. Christel is een kanjer, als trainer maar ook als persoon.” 
13 november 2014, Yvonne was een klant van Christel

Marcel de Groot
Freelance bij Alleskunner
Functie van Christel: Interim Trainer Digitale Werkplaats- WWB

“Christel is een zeer beminnelijke en toegankelijke persoonlijkheid die uitermate kundig en effectief de juiste koppeling weet te maken tussen individu en job.
Haar expertise en enthousiasme als coach zijn ronduit stimulerend en motiverend te noemen en haar oprechte aandacht en luisterend oor dragen veel bij tot haar succesvolle optreden.
Daarnaast is zij scherp analytisch en prikt ze vlekkeloos door tot de kern van de zaak of de persoon. Zij is in mijn optiek ronduit een juweel, als mens zowel als coach. Echt iemand die bouwt aan een betere wereld…”.

12 november 2014, Marcel was een klant van Christel

 

Karin Miltenburg
Sr. Consultant at Immediator BV

 

Functie van Christel: Interim Sr. Arbeidsspecialist / Coach-Counsellor

“Christel heb ik leren kennen als een zeer communicatieve professional. Ze weet haar cliënten tot beweging aan te zetten om te komen tot een nieuwe start in de loopbaan. Daarnaast is ze leidend en sturend in haar handelen.
Het administratieve deel binnen de re-integratie/outplacement trajecten weet ze accuraat te verwerken.Daarnaast hebben we gezien dat ze innovatief in haar denken en doen is. Christel is inzetbaar in het werken met diverse doelgroep en en als trainer.” 

25 februari 2014, Karin was een manager van Christel

Git van Kleef
Re-integratiespecialist/coach/klantmanager en trainer at Dienst Werk en Inkomen Amsterdam

 

Functie van Christel: Interim Trainer @ RBA & DWI (Re-integratie Bedrijf Amsterdam & Dienst Werk & Inkomen) Pantar Amsterdam

“Pantar heeft Christel aangenomen als trainer voor de introductie training voor de WWB klanten. Mijn bijdrage was om de trainers wegwijs te maken binnen Pantar en te adviseren over de inhoud van de introductie training.
Ik heb Christel als een vrolijke, ontspannende trainer ervaren. Ze is behulpzaam ook als het niet gaat over werkgerelateerde onderwerpen. Ze is goed aanspreekbaar en zit vol energie. Christel stelt dingen aan de orde om er verder mee te komen. Kortom een professionele trainer waar prettig mee samen te werken is.”

13 mei 2013, Git werkte samen met Christel bij Pantar Amsterdam 

Safoura Elyasi 
Design, Develop and Programming


Functie van Christel: Interim Trainer @ RBA & DWI (Re-integratie Bedrijf Amsterdam & Dienst Werk & Inkomen) 
Pantar Amsterdam

“Ik ben een deelneemster in de Participatieplek Introductie cursus die gegeven wordt door Christel Sandbergen- Trainer.
De training heb ik 3 weken. I gevolgd. Ik wist bijna niks over hoe ik werk in Nederland moest vinden. Zij leerde mij alle technieken, te beginnen wie ben ik? Wat kan ik doen en wat zijn de mogelijkheden. De lessen waren leuk en informatief.
Ik heb zoveel geleerd en ben nu in contact gekomen met mensen in mijn vakgebied om een werkplek te vinden die bij mij past. Ik zou dit niet hebben kunnen doen zonder haar hulp.
Ze is een betrouwbare creatieve, hardwerkende, vriendelijke trainer. Coöperatief met goede ideeën en leuk om mee te werken.”

10 maart 2013, Safoura werkte indirect voor Christel bij Pantar Amsterdam