Wilt u als gemeente, school of hulpverleningsorganisatie schooluitval voorkomen? Ik ben er voor jongeren die niet of nauwelijks naar school gaan. Ik geef trainingen en coaching aan mogelijke schooluitvallers. Ook help ik andere jongeren om uit de uitkering te komen en ze te begeleiden naar werk, dagbesteding of school. 

Groep of individueel 

Ik ben een passievolle, resultaatgerichte trainer, jongerencoach en counselor. Op eigenzinnige en humorvolle wijze overtuig ik een groep jongeren om de volgende stap te zetten en zo schooluitval te voorkomen. Daarnaast coach en train ik jongeren individueel, op persoonlijk vlak én bij werkgerelateerde zaken. Schooluitval voorkomen en jongeren uit een uitkering halen/houden is mijn doel. Hoe doe ik dat? 

Dit zijn mijn ingrediënten om schooluitval te voorkomen:

1 eetlepel persoonlijkheid
2 liter bewustwording
1 kilo veiligheid
Een boost zelfvertrouwen
Een volle maatbeker focus
Een grote portie zelfstandigheid

Mogelijke schooluitvallers bewust maken van wat zij kunnen en nodig hebben, daar ben ik voor. Op basis van vertrouwen en veiligheid gaan we met elkaar aan de slag. En vervolgens zorgen we voor écht resultaat. 

schooluitval voorkomen

Ik serveer

Een powerboost, zelfredzaamheid en zelfvertrouwen. Ik stoom jongeren klaar om hun eigen toekomst op smaak te brengen. Dat doe ik samen met anderen. 

Mogelijke schooluitvallers helpen? Werk samen 

Ik geloof in samenwerken. Dat levert niet alleen mooie producten op, het zorgt ook voor nieuwe inspiratie, verbreding van je wereld en het bundelen van krachten. Het liefst werk ik samen met mensen uit allerlei verschillende vakgebieden. Overkoepelend met één gezamenlijk doel: schooluitval voorkomen. 

Meer weten over de trainingen?

Ik heb trainingen ontwikkeld die ik kan aanpassen aan uw wensen en mogelijkheden. Behoefte aan een ander soort trainingsprogramma? Geen probleem. Ik denk graag mee en maak een training op maat. 

Benieuwd naar de trainingen die ik aanbied en mijn manier van werken?

Ja, ik wil meer informatie

Ook schooluitval voorkomen?schooluitvallers helpen

Wilt u schooluitval voorkomen en hulp bieden aan mogelijke schooluitvallers voordat het te laat is? Of jongeren uit een uitkering helpen? Laten we samen aan de slag gaan. Neem contact op, dan kijken we of we een goede match zijn.