jongerencoach

Confronterend en liefdevol 

Als je mij als jongerencoach inhuurt, wil je vast meer over mij weten. Ik ben Christel van Doimen en heb in 2012 mijn bedrijf Meldpunt Sandbergen opgericht. Een bedrijf in jongerencoaching, projecten, storytelling & training. 

Ik neem risico- en voortijdig schoolverlatende jongeren op een confronterende, maar liefdevolle manier bij de hand. Ik bied onder andere hulp bij problemen op school, thuis of op het werk. 

Zo help ik jou op weg van onzekerheid naar een hoopvolle toekomst. Want dat is waar ik voor ga: jouw leven weer op de rit krijgen. En dat doen we samen. 

Maar eerst nog even dit:

Het wordt mij vaak gevraagd: “Vanaf welke leeftijd begeleid jij jongeren”?

Jongeren is een verzamelnaam voor grofweg de leeftijd van 16 tot en met 27 jaar. Dit is dus ongeveer de leeftijd waar je aan moet denken. 

Jongerencoaching: voor wie? 

Als coach help ik in situaties waarin jongeren hun leven door omstandigheden niet goed op de rit krijgen. Denk aan jongeren die:

  • Geen startkwalificatie(diploma)hebben
  • (Dreigend)Voortijdig schoolverlater zijn en moeilijk van de bank komen
  • Moeite hebben met de overgang van VMBO naar MBO- en MBO niveau en hoger

Ook bied ik als adoptiecoach hulp aan jongeren die net zoals ik geadopteerd zijn en tegen verschillende problemen aanlopen. 

Hulp aan geadopteerden

Als jongerencoach bied ik jongvolwassenen en jongeren die geadopteerd zijn het volgende:

Maatwerk door een liefdevolle relatie met jezelf aan te gaan. Dat doe ik door middel van:

  • Coaching en counselinggesprekken op een door jou gekozen locatie
  • Videocalls in beeld en geluid met mij vanuit je eigen huis
  • Een intensief online trainingstraject dat jou in balans brengt

Van tevoren bespreken we samen wat voor jou de beste aanpak is. 

Mijn doel als coach voor jongeren?
Dat je datgene krijgt wat je verdient. Wat je verdient krijg je door wat je jezelf geeft. Liefde voor jezelf als mens, dat je goed bent zoals je bent.

Mijn motto? “Jezelf, en niemand anders. Daar draait het allemaal om. Pas als je met jezelf een liefdevolle relatie aangaat en zorgt voor jezelf, kun je dat ook met de ander.”

Herken jij je in dit verhaal en ben je benieuwd of ik jou kan helpen? 

Vertel me meer

Ervaringsdeskundige 

coach voor jongerenAls geadopteerd en tweede generatie oorlogsslachtofferskind dat al vroeg noodgedwongen het ouderlijk huis verliet (15 jaar), weet ik als geen ander hoe het voelt om in verwarring te zijn. Wie ben ik? Maar ook wat is er nodig is om een eigen identiteit te creëren en daarin te geloven.

Mijn studie was dus een logische stap, waarin ik mijn hart volgde: Mensgericht Coachen aan de Academie voor Coaching en Counseling. Ik heb mij gespecialiseerd in kinderen, jeugd en school. Sinds mijn afstuderen geef ik als coach voor jongeren coaching en counselingsessies aan jongeren en (online)trainingen. Daarnaast ben ik projectleider en storyteller.

Hoe werk ik als coach voor jongeren?

Neem een vleugje authenticiteit, een sprankje creativiteit, een eetlepel verantwoordelijkheid en een scheut passie. Dan heb je van mij een redelijk beeld. 

Ik maak jongeren bewust van hun eigen krachten en talenten. Dat doe ik met relativeringsvermogen, nuchterheid en een flinke dosis humor. Zo stimuleer ik jou om de regie in eigen hand te nemen, zelf aan het stuur te zitten en jouw eigen reis uit te stippelen.

En daarbij hoef je jouw kwetsbare kant niet thuis te laten…  

Meer weten over coaching voor jongeren- en counseling, training & storytelling? Adoptiecoach, Jeugdcoch, NOBCO

Nieuwsgierig naar mij of mijn werk als coach? Of wil je overleggen over een coachingstraject? Neem dan gerust contact op.

Meldpunt Sandbergen is aangesloten bij NOBCO.