Gaat het niet lekker op school, thuis of op het werk? Zou je het liefst het bijltje erbij neergooien en de boel de boel laten? Ik ga je helpen. Ik bied jou hulp bij problemen op school, het werk of thuis.  

Ik ken het gevoel van ‘het even niet meer weten’ maar al te goed. Vanaf mijn vijftiende stond ik er alleen voor en moest ik voor mijzelf zorgen. Als geen ander snap ik waar je tegenaan kunt lopen én wat je nodig hebt als het even niet lukt. Dat is iemand die achter je staat en in je gelooft. Die niet opgeeft en samen met jou naar oplossingen zoekt. 

Ik help jongeren die:

 • Geen startkwalificatie (diploma)hebben
 • Voortijdig school verlaten
 • (Ex)gedetineerd zijn
 • Moeite hebben met de overgang van VMBO naar MBO- en MBO niveau
 • Verschillende problemen hebben en nog thuis wonen

Ben jij geadopteerd en loop je tegen problemen aan? Als adoptiecoach bied ik speciale coaching aan. 

Herkenbaar en hulp nodig bij problemen op school of elders?

Als Jongerencoach geef ik groepstrainingen of individuele (job)coaching. Net wat jij fijner vindt. Theorie uit een boek is leuk, maar daar vermoei ik je liever niet te veel mee. Wat je krijgt zijn creatieve sessies, rollenspellen en opdrachten waar je het in dagelijks leven écht wat aan hebt. Zodat jij straks met plezier weer naar school gaat, die ene leuke baan hebt of met jouw ouders/verzorgers door één deur kan zonder die eeuwige ruzies en verwijten. 

hulp bij problemen op school

Even concreet: dit krijg je van mij 

Voor ouder (s) en jongeren bied ik korte en langere trajecten. Helemaal afhankelijk van wat jij nodig hebt. Mijn coaching bestaat uit:

 • Persoonlijke gesprekken bij jou of mij thuis
 • Videocalls vanuit je eigen huis
 • Online training

Ik werk met de Coaching Monitor

Deze:

 • geeft inzicht in hoe jouw coachtraject gaat;
 • biedt de mogelijkheid om op tijd bij te sturen;
 • biedt 360-gradenfeedback (feedback van verschillende personen) en peer-evaluaties (elkaar als jongeren feedback geven);
 • geeft je een eindrapportage van jouw behaalde resultaten.

Op deze manier zorgen we er samen voor dat je ook echt resultaten boekt. Want dat is waar we voor gaan: jouw leven weer op de rails. Wat zijn die resultaten dan?

Het resultaat 

Na mijn coaching of training: 

 • kun jij effectiever werken en communiceren
 • wordt samenwerken écht samenwerken 
 • spreek je uit wat je denkt en voelt
 • kun je alles beter overzien, omdat je weet hoe je in balans moet komen en blijven
 • weet je wie je bent en waar jouw kracht en valkuilen liggen 
 • ga je met een plan van aanpak naar huis zodat jij straks jouw leven weer op de rit hebt. 

Is dit waar jij naartoe wil? Meld je dan aan voor een intake. Dan gaan we samen aan de slag.  

Ja, help mij op weg

Wat vonden deze jongeren van mijn hulp?

“Je hebt mij op een hele fijne manier begeleid. Dit deed je door pushen waar nodig, doorvragen waar de gemiddelde persoon niet naar zou vragen. Je creëerde duidelijkheid voor mij en liet mij zien hoe ik zelf ook meer in de hand kan houden. Heel erg bedankt voor dit fijne traject! Ook al zijn er dingen waar wij soms tegenaan lopen met elkaar. In de meeste gevallen lopen wij over hetzelfde pad en heb jij mij goed op weg geholpen. Ik ga hier nog veel aan hebben in mijn leven”.

Simone: Intensief Coach en trainingstraject met als doel startkwalificatie behalen
Volgt MBO-opleiding

“Ik ben heel blij met de coach, Christel. Ze heeft me heel goed geholpen met alles en stond altijd aan mijn kant en dat vond ik heel fijn. Ze heeft je bullshit snel door, waardoor ik vaak een schop onder me kont heb gekregen. Maar vond dat juist fijn, want daardoor ging ik steeds meer initiatief tonen en ervoor zorgen dat ik me zaken op orde heb. Verder vond ik haar coachvaardigheden heel goed, ze luistert goed naar je en steunt je overal bij.”

Arselena: Intensief Coach en trainingstraject met als doel diploma behalen
Volgt MBO 4-opleiding

“Het contact met Christel is leuk en grappig, het voelt vertrouwd en ze heeft echt interesse.”
Priscilla: Jobcoachtraject
Werkt bij V&D en volgt een BBL-opleiding

“Het voelt veilig en vertrouwd. Ik kan alles zeggen en we lachen veel.”
Shaleen: Jobcoachtraject
Werkt bij de Albert Heijn en volgt een BBL-opleiding

“Ik mag en kan alles zeggen en het voelt vertrouwd. Ik krijg nieuwe inzichten door interessante gesprekken te voeren met Christel.”
Jos: Jobcoachtraject
Werkt bij een logistiek-en transportbedrijf.

Ook hulp bij problemen op school, het werk of thuis? 

Heb jij problemen op school of problemen thuis? Of juist op het werk? Wil jij ook hulp van iemand die vanuit haar eigen ervaring werkt? Die weet hoe het is om je leven tijdelijk niet op orde te hebben? Die niet oordeelt? Iemand die recht voor zijn raap is, maar altijd vol humor? Die jou gaat helpen je leven weer op de rit te krijgen? Zet die stap en neem nu contact op, dan gaan we samen aan de slag. Ik heb er zin in! Jij ook?