Gaat het niet lekker op school, thuis of op het werk? Zou je het liefst het bijltje erbij neergooien en de boel de boel laten? Ik ga je helpen. Ik bied jou hulp bij problemen thuis, op school of op het werk. 

Ik ken het gevoel van ‘het even niet meer weten’ maar al te goed. Vanaf mijn vijftiende stond ik er alleen voor en moest ik voor mijzelf zorgen. Ik snap als geen ander waar je tegenaan kunt lopen én wat je nodig hebt als het even niet lukt.

Ik help jongeren die:

 • Geen startkwalificatie (diploma)hebben
 • Voortijdig schoolverlaten
 • Een Bijstands, Wajong of andere uitkering hebben
 • (Ex)gedetineerd zijn
 • Moeite hebben met de overgang van VMBO naar MBO-niveau
 • Verschillende problemen hebben en nog thuis wonen
 • Lijden aan depressie, ADHD, ADD, PDD-NOS en/of Autisme en alle mogelijke combinaties.

Herkenbaar?

Herken je je in een van de situaties hieronder? Dan sta je niet alleen. Dit zijn problemen waarmee ik andere jongeren vaak help. 

1. Weinig geld en geen echte vrienden 

Je volgt een VMBO opleiding en weet nog niet wat de vervolgstap moet gaan worden. Thuis loopt het niet lekker, je hebt weinig geld en die zogenaamde vrienden zijn eigenlijk geen echte vrienden. Kortom: je zit aan alle kanten vast en niemand, zelfs je ouders, begrijpt je. Ik help je jouw zaken op een rijtje te zetten. Zo weet je beter wat je wilt, leer je omgaan met stress én met je portemonnee. 

2.Problemen op het werk

Je volgt een BBL-opleiding, maar de combinatie met werken is zwaar. Je tempo is wat langzamer en je kunt niet goed tegen kritiek. Je hebt het gevoel dat je het bijna nooit goed doet, je wordt opstandig en je meldt je steeds vaker ziek. Ik geef hulp bij problemen thuis, op school en op het werk. Ik ondersteun jou door jobcoaching op je werkplek te geven. Ik pak het hele pakket aan: thuis, school en de werkgever. Ik zorg samen met jou dat alles beter in balans komt.

3.Gescheiden ouders en vastgezeten

Je ouders zijn gescheiden en contact met je vader is er niet of nauwelijks. Je moeder houdt het hoofd maar net boven water, je vader betaalt geen alimentatie en jij hebt een tijdje vast gezeten.
Reclassering heeft je goed op weg geholpen, maar de eerste twee jaar sta je nog steeds onder toezicht. Je wilt terug naar school, werken en het liefst een eigen kamer of huisje. Ik geef hulp bij problemen thuis, op school en op het werk. Ik help je om weer in actie te komen en te wennen aan de maatschappij. Samen gaan we naar werkgevers of scholen en ik help je met andere zaken die nodig zijn. Zo kun jij datgene doen waar je blij van wordt. 

Hulp nodig? Dit bied ik jou

Als jeugdcoach kun je bij mij groepstrainingen of individuele (job)coaching krijgen. Dat laatste kan ook met je ouder(s)/verzorger(s). Theorie uit een boek is leuk, maar daar vermoei ik je liever niet te veel mee. Wat je krijgt zijn creatieve sessies, rollenspellen en concrete opdrachten. 

Houd je van koken en lekker eten? Dan zijn mijn cook and coach-trainingen echt wat voor jou. Of misschien past de training 7 leefgebieden meer bij jou? Wil jij het net even anders? Geen probleem. Dan gaan we aan tafel en bespreken wat jij wilt!

Het resultaat 

Na mijn coaching of training: 

 • Kun jij effectiever werken en communiceren
 • Wordt samenwerken écht samenwerken 
 • Spreek je uit wat je denkt en voelt
 • Kun je alles beter overzien omdat je weet hoe je in balans moet komen en blijven
 • Weet je wie je bent

Wat vonden deze jongeren van mijn hulp?

“Het contact met Christel is leuk en grappig, het voelt vertrouwd en ze heeft echt interesse”.
Jobcoachtraject, Priscilla
Werkt bij V&D en volgt een BBL-opleiding

“Het voelt veilig en vertrouwd. Ik kan alles zeggen en we lachen veel”.
Jobcoachtraject, Shaleen
Werkt bij de Albert Heijn en volgt een BBL opleiding

“Ik mag en kan alles zeggen en het voelt vertrouwd. Ik krijg nieuwe inzichten door interessante gesprekken te voeren met Christel”.
Jobcoachtraject, Jos
Werkt bij een logistiek en transportbedrijf.

Ook hulp bij problemen thuis, op school of op het werk? 

Wil jij ook hulp van iemand die vanuit haar eigen ervaring werkt? Die weet hoe het is om je leven tijdelijk niet op orde te hebben? Iemand die recht voor zijn raap is, maar altijd vol humor? Neem nu contact op, dan gaan we samen aan de slag.